Csöves Lamborghini ralicélokra. Jöhet?

Lenne szíved így átépíteni egy Lamborghinit?

Néhány autóőrült fejéből rendre kipattan az a perverz gondolat, hogy egy lapos sportautót kivigyen a földutakra összemocskolni. De mennyivel szegényebb lenne a világ nélkülük!

Egy körbeburkolt bérgokartokra is emlékeztet egy kicsit ez a Huracán

Valljuk be őszintén, egy Lamborghini Huracán látványa azért mindenkiben megmozgat valamit, bármely más márkának is legyen a lelkes rajongója. Ám, vajon hány embernek jut eszébe a sportautó láttán az, hogy de jó lenne leszedni a lökhárítóit és rózsaszín csővázzal helyettesíteni?
Hirdetés

A változások egyik fő célja volt, hogy a szilárd burkolatú utakat bátran elhagyhassa a Huracán

Nos, egy Alex Choi nevű figurának bizony eszébe jutott, és meg is valósította az ötletet. Choi egyébként egy videóblogger, akinek jelen pillanatban 362 ezer feliratkozója van és a korábbi videói között szétnézve azért jól kivehető ez a sarazzunk össze Lamborghiniket fétis.

Fényhíd és extra fényszórók hivatottak offroadosabb hangulatot teremteni

Legújabb videójának főszereplője a Unicorn V3, ami a fentebb már említett Lamborghini Huracán. A sportautóról eltüntették a lökhárítókat és a sárvédőket, illetve egyéb karosszériaelemeket is, hogy a helyüket rozsdamentes acélból készült bukócsövek vegyék át. Rózsaszínre fényezett bukócsövek… ha túltetted magad ezen az egyedi megoldáson akadnak azért finomságok másfelé is. Például a két turbófeltöltő és a levegő-levegő köztes hűtő. A Choi fejénél is nagyobb légszűrők a bal hátsó kerekek felett feszítenek, de indítsd el inkább a videót, mert a srác mindent megmutat az egyedi sportautón, amelynek átépítésére öt hónapot szántak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?