Csöves Lamborghini ralicélokra. Jöhet?

Lenne szíved így átépíteni egy Lamborghinit?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány autóőrült fejéből rendre kipattan az a perverz gondolat, hogy egy lapos sportautót kivigyen a földutakra összemocskolni. De mennyivel szegényebb lenne a világ nélkülük!

Valljuk be őszintén, egy Lamborghini Huracán látványa azért mindenkiben megmozgat valamit, bármely más márkának is legyen a lelkes rajongója. Ám, vajon hány embernek jut eszébe a sportautó láttán az, hogy de jó lenne leszedni a lökhárítóit és rózsaszín csővázzal helyettesíteni?
Hirdetés
Nos, egy Alex Choi nevű figurának bizony eszébe jutott, és meg is valósította az ötletet. Choi egyébként egy videóblogger, akinek jelen pillanatban 362 ezer feliratkozója van és a korábbi videói között szétnézve azért jól kivehető ez a sarazzunk össze Lamborghiniket fétis. Legújabb videójának főszereplője a Unicorn V3, ami a fentebb már említett Lamborghini Huracán. A sportautóról eltüntették a lökhárítókat és a sárvédőket, illetve egyéb karosszériaelemeket is, hogy a helyüket rozsdamentes acélból készült bukócsövek vegyék át. Rózsaszínre fényezett bukócsövek… ha túltetted magad ezen az egyedi megoldáson akadnak azért finomságok másfelé is. Például a két turbófeltöltő és a levegő-levegő köztes hűtő. A Choi fejénél is nagyobb légszűrők a bal hátsó kerekek felett feszítenek, de indítsd el inkább a videót, mert a srác mindent megmutat az egyedi sportautón, amelynek átépítésére öt hónapot szántak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?