Csúnya vége lett a Lambo-Ferrari versenynek

Durva baleset vetett véget a féktelen száguldásnak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy ferraris és egy lamborghinis azt gondolta Pekingben, hogy a szimulátorban ülnek, féktelen párharcot vívtak a közúton. Mindketten megszívták.


Mindegy, hogy a világ melyik részén vagyunk, az emberek nem bírnak a jobb lábukkal, ha egyszer egy szupersportkocsi kerül a fenekük alá. A Halálos iramban című film legújabb epizódjának mozipremiere előtti napon történt egy durva baleset Pekingben. A fiúk talán már a másnapi filmre gyúrtak, amikor a Datun alagútban száguldottak, ahol egyébként 60 km/órában van korlátozva a megengedett maximális sebesség.
Hirdetés


A képek alapján jól látszik, hogy bőven nagyobb volt a tempó a megengedetthez képest. A Lamborighini vezetője besokallt, autójával a falnak csapódott, majd több száz méter után állt meg, jókora törmeléket maga után hagyva. Az autó eleje lényegében eltűnt, a kerekek kiszakadtak, a vezető szerencsére élve megúszta, a mentőknek viszont kórházba kellett szállítaniuk. Feltehetően a Lamborghini ütközése miatt a Ferrari vezetője is hibázott, az olasz sportkocsi sem úszta meg szárazon az esetet.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?