Dacia luxuslimuzin a főnöknek

Mobil iroda a Dacia Duster alapjain

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Román diákok munkájával és gyári áldással másfél méteres toldást kapott a Duster szabadidő-autó, így már mobil irodának is elmegy.


A képeken látható matt fekete hodály neve Dacia Duster Birou Mobil, s nem ám holmi sufnituning, hanem gyári felügyelet alatt épített luxuslimuzin-változata az eredetileg ár/érték arányban verhetetlen kompakt szabadidő-autónak. A mobil irodát román egyetemi hallgatók készítették a Renault Technologie Roumanie fejlesztőközpontban, a munka 4 hónapig tartott.
Hirdetés
A B-oszlopnál elvágott karosszériához 1,5 métert toldottak, hogy hátul kényelmesen elférjenek azok a rettentően gazdag és fontos emberek, akik valamiért nem például Mercedesben vagy még exkluzívabb körülmények között követik a pénz útját. WiFi, Bluetooth, táblagépek, videókamera, kiegészítő klíma, hűtőszekrény is van, nehogy bármiben hiányt szenvedjen a főnök.
Mókás, de az alap 1,6 literes benzinmotoron semmit nem változtattak, úgyhogy a 105 lóerő számottevő menetteljesítményekkel nyilván nem képes megörvendeztetni a magára 3,3 mázsás pluszsúlyt szedő tankot. A tömegnövekedésnek megfelelően a diákok megerősítették a felfüggesztéseket, s arra bizonyítékul, hogy jó munkát végezhettek, a 23 tanulóból 15-öt máris felvett a Renault Technologie Roumanie.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?