Durva áremelés jön a kutakon!

A benzin és a gázolaj is drágul, utóbbi jelentősen

Az elmúlt héten minden abba az irányba ment, hogy ne ússzuk meg az üzemanyagárak emelkedését. Kapunk is belőle jócskán, soha nem látott szintre emelkednek az árak.

Szárnyalt a múlt héten a Brent típusú olaj, közel 3 éves csúcsra kúszott az ára. Ez már eleve magában hordozta az üzemanyagárak emelkedésének a lehetőségét, ráadásul a forint gyengülése a dollárral szemben biztossá tette, hogy ezen a héten sem ússzuk meg a drágulást. A Holtankoljak.hu információ szerint szerdán nagyot drágul a gázolaj, egy kicsit kisebbet a benzin. Szerdán bruttó 4 forinttal emelkedik a benzin ára, míg a gázolajért 9 forinttal kérnek majd többet. Tehát a 95-ös benzin literenkénti átlagára 459 forintra emelkedik, a gázolaj literje pedig 470 forintra nő. Természetesen továbbra is igaz, hogy fontos a tankolás helyének megválasztása, hiszen jelentős különbségek mutatkozhatnak a töltőállomások árai között.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2021.09.28. at 17:13
    Permalink

    MI köze a dollárnak az árakhoz ha orbáncunk orosz-barát és tőlük veszi a nyersanyagot ?
    A kommunisták “zakuszkával” fizették ő miért nem tudja megoldani hogy ne csak haverjainak
    legyen jó e országban !!

Vélemény, hozzászólás?