Egy Corvette a Zöld Pokol legújabb áldozata

Itt egy videó arról, hogy mit ne csinálj a Nordschleifén!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mit ér az erő, ha nem uralod? A Nordschleife meglátogatása után sokan felteszik maguknak ezt a kérdést, miközben várják, hogy elszállítsák a roncsot, ami néhány percel előbb még az autójuk volt.


Nyáron egész végig nyitva áll a világ egyik legnehezebb pályájának a kapuja, hogy bárki, aki befizet néhány körre, kipróbálhassa mire képes a saját vagy bérelt autójával. A lehetőséggel rengetegen élnek, így szinte minden nap kirajzanak az „úrvezetők” a Nordschleifére, olykor csúnya zúzdát rendezve. Szinte minden hónapra jut egy vagy több hatalmas csattanás, ami mindenkit emlékeztet rá, hogy nem szabad alábecsülni a Zöld Pokol kanyarjait.
Hirdetés

A legutóbbi nagy ütközést egy Corvette Z06 vezetője és utasa élhette át, amikor a szemre nem túl gyorsan haladó sportautóval lecsúsztak az aszfaltról. A jobbos forduló után talán túl merészen lépett a gázpedálra és kitört az autó fara. Sajnos már nem tudta stabilizálni, így a szalagkorlát állította csak meg. Szerencsére nem sérült meg senki a balesetben. Viszont, amit utána műveltek, az elképesztően nagy butaság. Megálltak a korláton belül és leszegett fejjel a telefonjukat babrálták. Nos, ilyet épeszű ember nem csinál! Bárhol történik ilyesmi, mindig a korlát mögött kell várakozni, és még akkor is érdemes figyelni a többi autóra!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?