Egy kis sportosság: Volkswagen Up GTI

Ilyen is lehetne a Volkswagen Up GTI

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy ügyes kezű photoshop-dizájner rajzolta meg a VW új kisautójának sportváltozatát, így nézhet ki a Volkswagen Up GTI.

Alig telt el pár nap a Volkswagen legújabb kisautója, az Up hivatalos bemutatkozása óta, és máris elözönlötték az internetet az egérrel alkotó hobbi autótervezők által megálmodott variációk.
Ezek közül az egyik jól sikerült, és talán még a leendő szériamodellt legjobban megközelítő – már, ha a VW tervez ilyesmit a kisautóból – spekuláció a PS-Garage.com[/url] virtuáltuning oldalon alkotó Seljakboy, polgári nevén Ivan Martinovic munkája. Martinovic az Up GTI változatát próbálta megrajzolni, és mivel a szokásos VW GTI elemekből – például a felnik, a középen elhelyezett kipufogóvégek, vagy a cég sportmodelljeire emlékeztető színösszeállítás – építkezett, egészen egységes, a VW sportmodellekre jellemző képet sikerült alkotnia.
A Lupo GTI rajongóiként kíváncsiak lennénk az Up sportváltozatára is, úgyhogy csak reméljük, hogy Seljakboynak sikerült ötletet adnia a VW-nek, ha maguktól még nem jutott volna eszükbe ez a változat. És önök szerint hogy sikerült a sportos VW Up? Várjuk hozzászólásaikat!
Képek: Seljakboy/Ivan Martinovic, www.ps-garage.com[/url]
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?