Egy nap alatt elkelt a platós Jeep első szériája

Hogy volt-e szükség platós Jeepre? Egy nap alatt kelt el 4190 darab, szóval volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hosszú ideje már, hogy a Jeepnél felröppent a hír a platós terepjárójuk érkezéséről, de valahogy, mintha nem lettek volna benne biztosak. Most, hogy elkészült a Gladiator, már nem kell aggódniuk, viszik, mint a cukrot.

Pár hónapja mutatkozott csak be a Jeep első platós terepjárója, a Wranglerből készült Gladiator, ám egészen eddig bizonytalan volt, hogy a márkának valóban szüksége van-e rá. De ahogyan a Renegade esetén, úgy a Gladiatornál is igazolódni látszik, tudják, mi kell a népnek. A platós terepjáró első limitált szériájának 4190 példányára 24 óra alatt érkezett foglaló, pedig több mint 17 millió forintos árcédulával hirdették meg. A darabszám egyébként az Ohio állambeli Toledo irányítószámára utal, itt készül a Jeep Gladiator, a limitált darabszámú Launch Edition 17 colos fekete könnyűfém kerekeket, egyedi belső kiegészítőket és szintén egyedi, sorozatszámával ellátott alumínium plakettet kap. Emellett fényezett, leszerelhető tetőelemeket, LED lámpákat, 9 hangszórós Alpine audiorendszert és 8,4 colos multimédiás fejegységet kap.
Hirdetés
A Launch Edition különlegessége továbbá, hogy a vásárlók részt vehetnek egy versenyen, melyen 100 000 dollár a fődíj, amit utazásra, kirándulásra, szabadidős-tevékenységre költhetnek. Ennek feltétele, hogy új autójukkal egy közös videót kell készíteniük, vélhetően minél extrémebb, szebb, vagy épp meghökkentőbb helyzetben. A videót a Jeep marketingesei mellett egy amerikai háborús veterán, Noah Galloway bírálja majd el. Az új Jepp Gladiator hajtásáról az FCA 3,6 literes Pentastar V6-os benzinmotorja gondoskodik 285 lóerővel, melyhez hatfokozatú kézi, vagy nyolcfokozatú automata váltót párosítanak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?