Egy portugált diák alkotása a woodykat idéző Spark

Chevrolet Spark szörfösöknek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ötvenes-hatvanas évek Amerikájában a szörfösök az akkor olcsó használtnak számító fa kombikat használták. Ezeket idézi a Spark Woody.

Nem véletlen, hogy a második világháború után gyártott fa karosszériás kombik lettek a kaliforniai szörfösök autói, az ötvenes évek végére azok már a legolcsóbb használt autóknak számítottak, és tágas karosszériájukban gond nélkül elfértek a deszkák. Ezt a stílust követi a Chevrolet Spark Woody is, amely a Young? Creative? Chevrolet! Pályázaton belül készült. Agyakorlati megvalósításhoz az apropót a Boardmasters szörfös fesztivál adta. A legegyszerűbb módját választották a karosszéria anyagának megváltoztatásának, fóliával vonták be a hátsó részt. Az autó részt vesz majd a Párizsi Autószalonon tartott döntőben is, ahol még a jövő hónapban bemutatásra kerülő British Touring Car Championship témájú Spark is csatlakozik majd hozzá.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?