Egy rakás új Skoda jön 2013-ban

Az Octavia mellett is bőven lesz újdonsága a Skodának

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hivatalos forrásból tudható, hogy idén nem kevesebb mint 6 új vagy frissített Skoda modell érkezik. A legnagyobb durranás persze az Octavia.

Rapid, Octavia, Octavia kombi, Octavia RS - mind-mind új modell, plusz - valószínűleg - Superb és Yeti facelift - így fest a feltörekvő Skoda 2013-as bővítő és frissítő, összesen tehát 6 újdonságot soroló menetrendje. A csehek nem szerény idei programját valamiért a francia márkaimportőr osztotta meg a legnépszerűbb közösségi oldalon.
Hirdetés
A Fabia és az Octavia közé érkezett Rapidot félig-meddig már mi is ismerjük, a kategóriát ugró Octavia ötajtósáról legutóbb ebben a cikkben írtunk. Kombija júniusban, az eddiginél jóval erősebbnek ígérkező RS sportváltozat nyár végén, ősz elején jöhet. Az októberi és decemberi újdonság tippelhetően a Yeti crossover és a Superb zászlóshajó faceliftes verziója.
A Skoda célja, hogy 2018-ra már elérje az évi 1,5 millió darabos értékesítést, s ezért, valamint a VW-konszern világelsőségről szóló terve miatt is indokolt a modelloffenzíva. Ami a többi típust illeti, a Citigo szuperminivel ugye még csak barátkozik a piac, a Fabia kisautó és a Roomster egyterű meg új emblémával és némi motorfrissítéssel gazdagodhat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?