Egyedi rendszámmal ment rabolni a bűnözőzseni

Röhejes banánhéjon úszott el a tökéletes bűntény

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

ALMDUDE, hirdette büszkén rendszámtáblájával a botcsinálta bankrabló.


A 27 éves kaliforniai Robert Almnak nem megy túl jól a sora mostanában: nincs otthona, ezért pillanatnyilag Ford Expedition terepjárójában lakik. Korábban valószínűleg jobban állt, erre utal az is, hogy autója a nevén alapuló ALMDUDE feliratú egyedi rendszámot viseli.
Erről az apróságról azonban megfeledkezett, amikor a San Diego-i Chase Bank fiókjában arcát gondosan napszemüveggel maszkolva, ujjlenyomatait pedig gumikesztyű alá rejtve, fegyverrel a kassza tartalmának átadására kényszerítette az ott dolgozó pénztárost. Az ilyenkor érvényes szabályoknak megfelelően a banki alkalmazott nem kezdett hősködésbe, vita nélkül átadta mind a 2920 dollárt a fegyverrel fenyegetőző férfinek, aki ezután rövid úton lelépett a pénzzel.
Hirdetés
Az sajnos nem jutott eszébe, hogy még a napfényes Kaliforniában sem számít túl nehéz feladatnak egy ALMDUDE feliratú rendszám megjegyzése a járókelőknek, így a rendőrség azóta már fegyveres rablás gyanújával őrizetbe vette a férfit, aki ezen tettének köszönhetően a közeljövőben nem hódolhat az alpesi almalé élvezetének (sem).
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?