Egyre több Opel Astrára van igény

Nagyott nőtt az Opel Astra iránti kereslet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Extra műszakokkal és új gyártóhely bevetésével reagál a megnövekedett Astra-igényekre az Opel.


Az Astrát készítő lengyel (Gliwice) és angol (Ellesmere Port) üzemekben harmadik műszakot vezet be az Opel annak érdekében, hogy a modell megnövekedett, a kombi esetén például idei év első négy hónapjában az előző évi háromszorosára nőtt keresletét kielégítse. A májusban, illetve júniusban és júliusban, üzemenként nyolc alkalommal tervezett harmadik műszaki termelés természetesen aligha jelentene megoldást a megugrott vásárlói igényekre, ezért az Opel főhadiszállásán, az Insigniát is készítő rüsselsheimi gyárában is megkezdi az Astrák összeszerelését.
Az Opel idei évben 5,8-ról 6 százalékra nőtt európai piaci részesedésében főszerepe van az új Astra Sports Tourernek, illetve a Merivának – e modellek ugyanis Németországban szegmenseik legnépszerűbbjei. Úgy néz ki tehát, hogy bejöttek az Opel új modelljei, s a gyáriak szerint a sportos Astra GTC újabb sikert jelent majd.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?