Elkészült az egymilliomodik Nissan Juke!

Csak 8 év kellett az egymilliomodik Nissan Juke-hoz!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Nissan a Juke érkezésével egy teljesen új szegmenst hívott életre: a kompakt crossoverét.

A sunderlandi gyárban elkészült egymilliomodik Juke egy Tekna felszereltségű példány volt, ami ráadásul a kínálatban elérhető legújabb, égkék színben pompázott. Emellett a 2018-as Juke-ok rengeteg lehetőséget kínálnak a külső és belső tér testre szabására egyaránt – mindent figyelembe véve, az ügyfelek 23.000 kombináció közül választhatnak.
A Juke sikere egyébként mit sem csökkent az elmúlt évek folyamán: még tavaly is 95.000 példány talált gazdára csak Európában. Az új változat prémium jellemzői közé tartozik a sötét króm színű V-motion hűtőrács, a sötétített lámpatestek, valamint a visszapillantó tükrök sötétített irányjelzői.
Hirdetés

Bekerült a kínálatba három új, 16 illetve 18 hüvelykes könnyűfém tárcsa és olyan egyedi kiegészítők, mint például a műbőr ülések, kartámasz, de elérhető a BOSE Personal hangrendszer is, vagy a 360 fokos Parkolókamera mozgó tárgyak észlelése funkcióval, a sávelhagyásjelzés, és holttérfigyelő rendszer.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?