Elmebeteg ukrán Range Roveres

Range Rover mázsányi hóval

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy biztos: ennek a Range Rovernek a gazdája nem olvassa az Autónavigátort, ahol leírtuk, miért nem maradhat hó vastagon az autón.

Az autó sem kicsi - lévén egy elefántnyi Range Rover -, és a tetején tornyosuló hókupac sem, így akár az Alpok guruló hegyvonulata is lehetne a nem túl jó minőségű fotón, amely Oroszországban készült. A volán mögött nagy valószínűséggel egy észlény ukrán üzletember ül, az átlagnál jóval vastagabb nyakmérettel, barátságos tekintettel, aki magasról tesz arra - lévén ő minimum egy félisten -, hogy néhány napja mire is hívtuk fel a figyelmet az autók téli letakarításával kapcsoltban. Persze, ő nem olvassa, és nagy valószínűséggel a jövőben sem fogja olvasni az Autónavigátort, megértem, de azért szívesen végignézném, amint a bunkerszerű Range-ből kiszállva a nyakába zúdul a hegyomlásnyi égi áldás - hiába, a legszebb öröm még mindig a káröröm.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?