Első képek a nagy arcú új A-osztályos Merciről

Megjelentek az első fotók az új A-osztályos Mercedesről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Levédette az új A-osztály formáját a Mercedes, így a még be sem mutatott széria alakja véglegesnek tekinthető.


Áprilisban Sanghajban és New Yorkban egyszerre mutatta meg az A-osztály tanulmányát a Mercedes-Benz, s noha azóta újabb képeket és információkat hivatalosan nem közölt, az ötajtós, gyártásba kerülő változat formáját már levédette, így aztán nem kerülhette el, hogy ezen fotók ne kerüljenek nyilvánosságra. A harmadik generációs, elődeivel ellentétben már nem szendvicspadlós A-osztály sportos karaktere öt ajtóval is megmaradt, de meg kell jegyezni, a forma sokat józanodott az egy hónappal ezelőtt megismert tanulmányautóhoz mérten. Az oldallemezek domborításai természetesen a mai Mercedesektől, a CLS-től, illetve az év elején formavezérnek titulált F800-ról ismerősek. A lámpák természetesen LED-esek (akár a távolsági fényszórók is), az egyelőre titkolt beltér a márka nagyobb modelljeiből ismerős Comand fedélzeti elektronikát, internetcsatlakozást és letölthető alkalmazásokat egyaránt tartogat, a motorpaletta csúcsára A 25 AMG néven 2,0 literes, akár 350 lóerős turbós benzinmotort ígérnek. Noha az A-osztály hivatalos bemutatkozása minden bizonnyal az őszi Frankfurti Autószalonon esedékes, a már most megismert formájú szériáról minden bizonnyal hamarabb is közöl részleteket a Mercedes, s addig akár a gyártásával Kecskemétre várható B-osztály is megjelenhet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 16:07
    Permalink

    A formájával,stílusával a BMW 1-es sorozatára hajaz.Talán nem is véletlenül.Gondolom az 1-es ellenfelének szánják.Egyébként nekem tetszik.

Vélemény, hozzászólás?