Elvinnél egy napra egy BMW i3-ast? Már erre is van lehetőség!

Újabb prémiumautókkal bővült a MOL Limo flottája, és már nem csak percdíjas az autómegosztó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A felhasználók igényeire hallgatva ismét prémiumautókkal bővítette flottáját a MOL Limo, emellett kibővítette a szolgáltatást, már napi bérlésre is van lehetőség.

Felmérés alapján bővítette szolgáltatását és flottáját a MOL Limo. A felhasználók között feltett kérdések alapján a legtöbben azok használják az autómegosztót, akik saját és céges autót, vagy tömegközlekedést is használnak, valamint mindenképpen prémiumautókért fizetnének szívesebben. Ezzel együtt minden ötödik válaszadó hozzátette, hogy vidékre is szívesen menne a MOL Limo autóival, erre azonban nincs lehetősége. Legalábbis eddig nem volt, most a MOL Limo mind a szolgáltatást, mind a flottát bővítette.
Hirdetés
Elektromos BMW i3 modellekkel bővült a flotta, a prémium villanyautóból 20 darab került a MOL Limo autói közé, melyeket természetesen a már ismert dizájnnal láttak el. Az i3 percdíja a havi díjas felhasználóknak 119, az alkalmi felhasználók számára pedig 129 forintért érhetőek el. Az i3 melletti újdonság, mely az egész flottát érinti, az az, hogy a MOL Limo autókat már napi díjas konstrukcióban is kibérelhetjük. Vagyis mostantól van lehetőség arra, hogy Budapesten kívül is használhatóak legyenek, ennek árait is ismertette a szolgáltató. A Picanto, smart és e-Up! modellek 9 999 forintos napidíjért, alkalmi felhasználóként 12 499 forintért vehetjük igénybe. A Mercedesek és BMW i3-ak ára havidíjasként 15 990, alkalmi felhasználóként 19 999 forint. A díjszabásba 100 kilométert foglaltak bele, ezen felüli futás esetén kilométerenként 39, illetve 49 forint fizetendő, kivéve a smart és e-Up! modelleket, azoknál nincs kilométerdíj. Csak a zónákba visszatérve fejezhető be a bérlés és a tankolásról, töltésről a felhasználónak magának kell gondoskodnia a bérlés ideje alatt, az aktuális töltöttség/hatótáv bérlés előtt természetesen az applikációból ellenőrizhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?