Európába jön a RAM pickup!

Egy igazi amerikai nagyvas érkezik az európai piacra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Mondhatni derült égből villámcsapásként érkezett az információ, hogy a Dodge haszonjárműves márkájává avanzsált RAM Európába küldi pickupját.

Egyenesen az AEC Europe, tehát a Dodge és a RAM importőre erősítette meg, hogy Európába hozzák az USA-ban igencsak népszerű Ram 1500 TRX pickupot. „Nagyon optimisták vagyunk a RAM 1500 TRX piaci bevezetésével kapcsolatban” – nyilatkozta John R.F Muratori, az AEC Europe ügyvezető igazgatója. „Elsősorban azért, mert látjuk, hogy a nagy teljesítményű pickupok piaca folyamatosan növekedik Európában. Természetesen a modellt az európai piacra szabjuk, mindenben megfelel majd az öreg kontinens előírásainak. Az első autókat pedig decemberben már szállítjuk is.” Jelenleg is a márkakereskedői hálózat kialakításán dolgozik az AEC Europe. Kezdetben több mint 125 partnerrel számolnak. A Ford F-150 riválisában 6,2 literes, V8-as motor dolgozik 702 lóerővel és 880 Nm forgatónyomatékkal, ami elég nehezen összeegyeztethető a szigorodó európai környezetvédelmi szabályokkal, ezért kérdéses, hogy menyiért kínálják majd a RAM 1500-at. Az USA-ban 69 995 dollárba kerül, ami körülbelül 20,5 millió forintot jelent.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?