Ezúttal motorral eredtek a szabálytalankodók után a rendőrök

Pofátlan(TAN)ítás EXTRA: akcióba léptek a motoros rendőrök is

Tavaly év vége óta bevett gyakorlat a rendőrségnél, hogy jelöletlen autókkal is figyelik és büntetik a szabálytalankodókat. Ezúttal rendőrmotorokkal, fejkamerákkal felszerelkezve dolgoztak.

A jelek szerint minden hétre jut még bőven elég szabálytalankodó, így kiapadhatatlannak tűnik a nyersanyag a rendőrség Pofátlan(TAN)ítás videói számára. Ezúttal egy extra különkiadást kaptunk a motoros rendőröktől, a közlekedők mutatványai azonban "megszokottnak" mondhatók: záróvonalon előzés, gyalogos átkelőhelyen az elsőbbség meg nem adása, piroson áthajtás - ha robogóval is.
Hirdetés

A felvételnek két üzenete is van: egyrészt bármikor láthatnak minket is rendőrök, ezért és persze a balesetveszély miatt sem ajánlott a szabályok negligálása, másrészt sajnos fel kell készülni, hogy vannak a szabályokat figyelmen kívül hagyók, a közlekedésben rájuk is figyelni kell, ha el kívánjuk kerülni a baleseteket.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?