Ezúttal Nógrádban kaszáltak egy vaskosat a rendőrök

Pofátlan(TAN)ítás EXTRA: 2 perc alatt osztottak ki 11 előéleti pontot egyetlen sofőrnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A jogosítvány elvételéhez 18 előéleti pont szükséges. Sokan úgy gondolják, nehéz ennyit összegyűjteni, ám most egy sofőrnek 2 perc alatt összejött 11 Parassapuszta határában.

A héten már láthattunk egy olyan Pofátlan(TAN)ítás videót a rendőrségtől, ahol nem csak azt mutatják be, hogy látható rendőrautó nélkül is megvan a közúti szabálysértések kapcsán a lebukás veszélye, hanem azt is, hogy az egyes kihágásokért milyen bírság jár. Ezúttal pedig a Nógrád megyei rendőrök által láthatjuk, amint egy sofőrnek nagyjából 2 perc alatt sikerült begyűjteni 11 előéleti pontot, amiből ugyebár 18 megkapása esetén már ugrik is a jogosítvány.

Mint az a videóból is látható, a kihágásokért összesen 40 ezer forintnyi bírságot is kapott: 30 ezer forintos közigazgatási bírság járt a sebességtúllépésért, 10 ezer forint helyszíni bírság a záróvonal átlépéses, tiltás ellenére történt előzésért, amivel azt kell mondjuk, olcsón megúszta.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?