Felborult egy kamion az M0 körgyűrűn, íme a videó a mentésről!

Autóval ütkozött, majd felborult egy román rendszámos kamion az M0 és az M5 csomópontjánál

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A csütörtök délelőtti hihetetlen kamionbalesetben a sofőr nem sérült meg, de az út szabaddá tételéhez a tűzoltók és a katasztrófavédelem munkatársai mellett egy kamionmentő segítségére is szükség volt.

Keresztben felborult egy zöldséget szállító kamion 2021. augusztus 5-én 11 óra 40 perc körül az M0-ás autóúton, Gyál közelében az M5-ös autópálya csomópontjánál. A fővárosi tűzoltók kivonultak a balesethez, ahol áramtalanították a járművet, majd a raktér lerakodásában is segédkeztek.
Hirdetés
A baleset-info.hu értesülései szerint egy személyautóval ütközött össze a román zöldségszállító kamion, majd ennek következtében borult az oldalára, elzárva ezzel több sávot és teljesen megsemmisítve több száz méternyi szalagkorlátot. A mentésről készült látványos felvételeket a katasztrófavédelem már közzé is tette, érdemes megnézni az oldalán fekvő grandiózus szerelvényt, miközben a tűzoltók, a rendőrök és a katasztrófavédelem szakemberei is mentik a menthetőt. A felvételeken látható pusztítás fényében kijelenthető: csak a szerencsén múlott, hogy nem történt nagyobb baj.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?