Felejtse el a lakóautót! Hirdeti a swissRoomBox

Akár egy kisautóból is lakóautót varázsol a swissRoomBox

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A svájciak tömörítési mániáját bicskájuk mutatja a legjobban, temérdek funkciót képesek belepréselni a zsebkésbe. Most egy annak mintájára készített lakóautó-rendszert láthatunk.


Ki ne ismerné a kis piros svájci bicskát, amibe 10-20 vagy akár még több funkciót is képesek belezsúfolni a svájciak. Praktikus lehet sokszor, hogy fűrésztől fogpiszkálóig sok egyéb is szerepelhet a marokban elférő késházban, az ismert piros árnyalattal hódító swissRoomBox ajánlata pedig nem csak praktikus, költségtakarékos is.
Elsőre persze az autótól, kiviteltől függően 1-2 millió forintos csomagár nem túl baráti, ám aki számba veszi, hogy mi mindent kap, de aki csak belátja, hogy az akár egy Skoda Roomster vagy Fabia Combi farába kínált dobozrendszerbe annyi cuccot, illetve egyedi építőkockát rejtenek, hogy velük egy az említett ár tízszeresét, tizenötszörösét kitevő lakóautó váltható ki, rögtön láthatja, hogy jó ajánlatról van szó.
Hirdetés
Az anyagi előnyökön túl ráadásul sokkal praktikusabb egy személyautóval járni a világot, mint egy óriási lakóautóval. Nem kell letenni az autót például elővárosi parkolókban, de akár szűk utcákba, belvárosokba is szabad lehet az út. Persze a swissRoomBox rendszerének örök velejárója a pakolászás, így viszont konyha, fürdőszoba, és hálószoba is elővarázsolható a dobozrendszerekből.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 18:46
  Permalink

  Tényleg mekkora ötlet 2 millióért az autó lakni és egy ronda fadobozban tartani a cuccokat LOL!
  Hányszor lehet lezuhanyozni -talán- 50 liter vízzel 2 embernek?
  Út melletti parkolóban konzervet melegíteni, ez a loserség csimborasszója 🙂
  Aki nyaralás közben szopórollert szeretne az inkább béreljen lakóautót, azzal is meg van a garantált szopásmennyiség, de az pont elég a mazochistáknak.
  Kaksizni lehet bele?

Vélemény, hozzászólás?