Fenekét mutatja az új Civic

Rükvercben érkezik az új Honda Civic

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Frankfurtban bemutatkozó Honda Civicen minden apró részletet a jobb vezethetőségnek rendeltek alá.

Nem újdonság, hogy Frankfurtban mutatkozik be, 2012 elején kerül piacra, minden eddiginél csendesebb lesz, futóművét ex-F1-es mérnökök fejlesztették tovább, de álca nélküli képet még nem láttunk a következő generációs Civicről.
Most azonban kaptunk egy, a farrészt ábrázoló részletfotót, amin látszólag csak a hátsó lámpa egy részlete látszik: azt azonban eddig nem tudtuk, hogy az aerodinamikai szakemberek úgy alakították a lámpatest formáját, hogy az hátsó légterelőként is funkcionálva csökkentse az autó fara és oldala körül kavargó turbulenciát. Szinte az összes részletet úgy alakították ki, hogy aktívan segítse az autó kezelhetőségét, csökkentse a fogyasztást és a CO2-kibocsátást, miközben az utasteret és a csomagteret is igyekeztek minél praktikusabb formájúra szabni. Az új Civic mellett a kiállításon bemutatják a ráncfelvarráson átesett Honda Insightot, a CR-Z, CR-V, Jazz és Accord modelleket, díszítésként pedig pár motorkerékpárt és aggregátort is elhelyeznek az Autókiállítás standján, hiszen a Honda utóbbiakat is szép számmal kínál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?