Flottaautók találkozása az Arénában

Fizetett hirdetés

Felvonulnak a legkeresettebb cégautók

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az idei évben az IIR Magyarország megújította XI.Flottamenedzsment konferenciáját. A rendezvény középpontjában a flottaüzemeltetési szektor jelenének kérdései és a jövő megoldásai állnak.


Az IIR Magyarország az elmúlt hónapokban a flottaüzemeltetési szektor legkiválóbb szakembereinek körében végzett szakmai kutatás eredményeképpen, azaz a beszerzési vezetőkkel, fleet managerekkel folytatott beszélgetések nyomán megújította nagyszabású Flottamenedzsment konferenciáját. Az idei fórum, illetve a hozzá kapcsolódó workshop programjának fókuszában a flottaüzemeltetés aktuális kérdései, kihívásai. A rendezvény helyszínét az FTC otthonául szolgáló Groupama Aréna adja.
Nehéz megmondani, hogy mi az az egy szó, amivel a 2016-os flottapiacot leginkább jellemezni lehet. Évekkel ezelőtt még csak halkan mertünk beszélni akár annak a gondolatáról is, hogy benzin vagy gázolaj nélküli autókat vezessünk és tért hódítson a tisztán villanymotorral hajtott autó. A technológia robbanásszerű fejlődésének köszönhetően nemcsak hibridek jelentek meg, hanem a tisztán elektromos gépjárművek is elterjedtek Magyarországon. Magánszemélyek, flottaüzemeltetők sőt több taxitársaság is felismerte az e-misszióban rejlő lehetőségeket. A konferencián résztvevők választ kaphatnak a technikai fejlődéssel járó kérdésekre: milyen szabályozások vonatkoznak hazánkra, hogyan támogatná az állam az e-autók elterjedését, illetve mikorra várhatóak a szabványosított töltési módszerek, eszközök megjelenése. A Budapesti Elektromos Művek Nyrt. vállalati fejlesztési igazgatójától azt is megtudhatjuk, milyen fejlesztésekre számíthatunk a töltőhálózat kiépítésében.
A GPS-alapú nyomkövetés jelenlegi és jövőbeni felhasználási lehetőségeiről, előnyeiről a Jármű Kontroll Magyarország Kft. kereskedelmi igazgatójától, Csáti Rékától és értékesítési igazgatójától, Rácz Tamástól hallhatnak. A Nissan Sales CEE Kft. Area Fleet Section Managere, Goldberger Mária megismerteti a résztvevőkkel a Nissan önvezető autójának koncepcióját és bemutatja a következő évek műszaki újdonságainak, fejlesztéseinek irányát. A Mercedes-Benz Hungária Kft. Flottaértékesítés vezetője, Molnár Tamás az Intelligent Drive rejtelmeibe vezeti be az érdeklődőket. 5+1 flottakövetési megoldást hallhatunk az iData Kft. alapító-tulajdonosától, Szabó Andrástól , mellyel akár milliókat spórolhat cégének.
A konferencián bemutatásra kerülnek innovatív üzleti szoftveres megoldások, valamint egy kerekasztal beszélgetés során a Porsche Hungária Kereskedelmi Kft., az Invitel Távközlési Zrt. és a Pannontej Zrt. képviselői osztják meg tapasztalataikat az autótípusokról. A szakmai fejlődés mellett lehetőség nyílik a legújabb autók tesztelésére, hiszen a szervezők arra törekednek, hogy a résztvevők megismerhessék és kipróbálhassák a felsorakoztatott innovatív modelleket.
A XI. Flottamenedzsment konferencia további részleteiért, kérem, kattintson erre a linkre.
Hirdetés
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?