Fogadjunk, hogy ilyen dögös Suzukit még nem láttál!

A kétüléses Suzukit bárki vezetheti, de csak virtuálisan

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az autós játékokban nem jellemző a Suzukik felbukkanása, az egyik ritka kivétellel az idei Gran Turismo frissítésben találkozhatunk, a bő 400 lóerős sportkocsi sajnos csak pixelek formájában létezik.

A Gran Turismo sorozat az egyik legnívósabb autós játék a piacon, így a virtuális megjelenésnek is komoly reklámértéke van. A Suzuki Vision Gran Turismo Concept formavilága egyszerre elképesztő és ismerős. A hosszú orrú, rövid kabinos roadster óriási kerekeken gurul, az alacsony szélvédő és a lapos építés a speedsterek világát idézi, aminek eddig a közelébe sem merészkedett a Suzuki. Hátul az aerodinamikai elemek és a dupla kipufogó ragadja meg a tekintetet, itt már sejthető, hogy nem csak amperek mozgatják a Suzukit.
Hirdetés
Egy csak virtuálisan létező autó esetén furcsa műszaki tartalomról beszélni, de erre szükség van a játékban való szerepléshez. A Suzuki Hayabusa motorkerékpár 1,3 literes, 190 lóerős blokkját “építették” az utastér mögé. Ezt három villanymotor támogatja, amiből kettő előre, egy hátra került, a hibrid sportkocsi maximális teljesítménye 432 lóerő, és 610 Nm a nyomaték értéke. Gyorsulási adatot és végsebességet nem közöltek, de a 970 kilós súly és a bő 400 lóerő elég penge gépet varázsolna a Suzukiból. A Vision Gran Turismo Concept kizárólag a játék kedvéért készült bitek formájában, sem a szériagyártás, de még egy koncepciómodell keretében sem valószínű, hogy kézzel fogható formában megvalósul.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?