Foglalható az új DeLorean!

Beindult az újra gyártásba kerülő DeLorean DMC-12 foglalása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nincs új modell, a régi, jól ismert DMC-12 készül ismét, közel eredeti formájában. Az engedélyeket megkapták, hamarosan indul az összeszerelés, már foglalhatók az autók!

Talán sokaknak jelentheti az év legjobb hírét, hogy az eredeti DeLorean DMC-12 újra gyártásba kerül. Nem az a lényeg, hogy így is csupán az emberek nagyon kis százalékának van lehetősége vásárolni, hanem, hogy ez az időtlen veterán még tovább fennmaradhat. Sokat híresztelték, hogy rengeteg autóhoz lettek legyártva a kellő alkatrészek, de nem használták fel őket. A DeLorean jelenlegi központja most azt ígéri, 300 vadonatúj DMC-12-őt tudnak összerakni eredeti alkatrészekből, és a korszerűsítés érdekében néhány új elemből.
Hirdetés
Sokáig küzdöttek azon, hogy ismét kereskedelmi forgalomba kerülhessen, végül egy új törvény segített. Miszerint kis darabszámban, eredeti tervek alapján készülő eredeti, vagy replika autók forgalomba helyezéséhez nem szükséges a jelenleg érvényben lévő biztonsági normáknak megfelelniük, hobbiautóként használhatók. Az új DeLoreanek időtállóbb alvázvédelemmel, modernebb fékrendszerrel és szintén modernebb motorokkal kerülnek összeszerelésre. Pontosat egyelőre nem árultak el róla, csupán azt, hogy V6 vagy akár V8-as is lehet a hátuljában, 300-400 lóerős teljesítménnyel. Havonta egy autó készül majd a texasi központban, amiket mostantól lehet foglalni!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?