Fotón most, videón jövő héten az új A6 Avant

Első képek az Audi A6 Avantról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az A6 legfrissebb generációjához mérten nem nagy újdonság annak kombi változata, ezért bemutatóját élő videóközvetítéssel teszi érdekessé az Audi.

Május 18-án szerdán, a Berlini Katedrálissal szemközti Humboldt Box-ban tartja a hetedik generációs A6, eddig csak kémfotón látott Avantjának bemutatóját az Audi. Az már nem titok, hogy a tavaly év végén debütált és itthon is kapható négyajtóshoz mérten a kombi súlytöbblete különleges, könnyű szerkezetű karosszériájával mindössze 80 kilogramm, ám a széria egyéb részleteit csak a május 18-án, (közép-európai idő szerinti) 20 órától, élő web-videóval is követhető bemutatón árulják el az ingolstadtiak. A berlini bemutató után még hosszú ideig, egészen a szeptember végén nyíló Frankfurti Autószalonig nem várható az A6 Avant piaci bevezetése, ám ott a németországi vásárlók már teljes specifikációjának és részletes árlistájának ismeretében mustrálhatják majd az új középkategóriás kombit, mely minden bizonnyal még idén megjelenik majd a magyarországi kereskedőknél is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?