Frissül az olcsó Peugeot szedán

Felvarrják a Peugeot 301 ráncait is, egyenmaszkot kap

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Citroën C-Elysée után várható volt, hogy Peugeot emblémás testvére is hamarosan frissül. Megérkezett, jól áll neki az egyenmaszk, de bent is van újdonság.


Nemrég frissült a Citroën olcsó szedánja a C-Elysée, de van neki egy Peugeot-emblémás testvére is, ami szintén nem maradhatott ki a jóból. A 301-et külsőre a legújabb Peugeot-trendekhez igazították. Az új első lökhárító kis kinövései már nála is belelógnak a fényszórókba, lejjebb pedig LED-es nappali menetfényeket építettek be. A hátsó lámpák rajzolata is új, persze semmi drasztikus, a főbb lemezeket változatlanul hagyták.
Hirdetés
Bent is frissült valamelyest, a leglényegesebb változás, hogy a jobban felszerelt példányok már 7 colos, 3D Tom Tom navigációs, a telefonunk kijelzőjét tükrözni képes multimédiás fejegységet kapnak. Alap az ötfokozatú kézi váltó, de akár 6 fokozatú automatával is kérhető. Motorkínálata az 1,2-es háromhengeres, 82 lóerős benzinessel indul, van 1,6-os is 115 lóerővel. Dízelfronton 92 és 100 lóerős 1,6-osokból lehet választani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?