Genfben levetkőzi tetejét a Toyota GT86

A Toyota genfi felhozatala

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Alig egy hónap van hátra a Genfi Autószalonig, lesz nyitott GT86, Auris kombi, friss RAV4 és egy újabb kétszemélyes villanytanulmány, az i-Road.


Két tanulmánnyal és két sorozatgyártású modell újabb változatával érkezik a március eleji Genfi Autószalonra a Toyota. A régi elnevezéshez visszatérve FT-86 Open néven mutatják be a GT86 nyitott tetejű kabrió változatának szánt koncepciót: a közönség reakcióin múlik, hogy később gyártásba kerül-e a sportkocsi vászontetős kiadása. Egyelőre kevés az információnk az i-Road névre hallgató tanulmányról, annyit lehet tudni, hogy két személynek kínál emissziómentes városi közlekedést, és a kiadott felülnézeti kép alapján valószínűsíthető, hogy háromkerekű szerkezetről van szó.
Hirdetés
A koncepciókon kívül megtartják a RAV4 negyedik generációjának európai premierjét, a Párizsból már ismerős Auris Touring Sports pedig immár sorozatgyártású kivitelben, méret- és menetadatokkal együtt érkezik a svájci mustrára. A Toyota ígérete szerint tágas utastérre, a kategóriában szokatlanul tágas csomagtérre és többféle hajtásláncra számíthatunk, természetesen hibridhajtással is kapható lesz a japán kompakt kombiváltozata. Az Auris Touring Sports Black képében egy különkiadással is megtámogatják a bemutatót, míg a RAV4 mellé két speciális változatot pakolnak, Premium és Adventure elnevezéssel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?