Genfből jelentjük: Suzuki Swift S-Concept

Genf 2011: Suzuki Swift S-Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Apait-anyait beleadott a Suzuki, hogy a Swift Sport következő generációja se okozzon csalódást. A külső nagyon-nagyon-nagyon rendben van, de az még titok, hogy mire képes a motor.


Ha az S-Concept után az utcai Swift Sport is így fog kinézni, akkor a Suzuki telibe trafálhatja a 10-est a lőlapon. A feltűnő sárgára fényezett tanulmányon szerintünk minden a helyére került, egyedül a hátsó szárny méretét érezzük pici túlzásnak. A légterelőkkel alaposan körbeépített S-Concept nagyjából 60 milliméterrel szélesebb, mint egy normál Swift, a kerekei 18 colosak, és hátulról nézve a diffúzoros lökhárítóval, valamint a két vastag kipufogócsővel úgy fest, mintha Ferrarikat és Lamborghiniket szeretne reggelire elfogyasztani. Az utastérben sárga betétes Recaro sportüléseket találni, a bőrözött kormány középállását is sárga csík mutatja, míg a középkonzolt a mostanság divatos zongoralakk-hatású műanyag díszíti. Az erőforrás egyelőre titok, csak tippelni lehet, hogy marad a változó vezérléses, 1,6 literes szívómotor, de az biztos, hogy a korábbi 125 lóerőt feljebb tornázzák majd a japánok.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 19:21
  Permalink

  6 ÉVE AMIKOR VETÜK A KOCSINKAT, ÉN ITTHON PAINT-EL ÚGYAN ÍGY ÁTRAJZOLTAM A KOCST… VÁZLATOSAN.
  MIERT NINCS A SUZUKINAL VALKAI AKI EZT IDEJÉBEN MEGCSINÁLNÁ?
  AZÉRT RAKJUK MÁR ODA EZT A SPORT STIFT-ET AZ ÚJ RNEAULT CLIO 2013 MELLÉ…
  LEHET ERRE A 10 ÉVES KASZNIRA CSILLAGSZÓRÓKAT AKASZTANI, MEG MIEGYMÁST!
  eZ MÁR AKKOR SEM LESZ FRISS MODEL… 🙁

 • 2017.10.31. at 19:21
  Permalink

  Jogos a kérdés!A legtöbb gyár turbóval kínálja a sportos kisautókat,a Suzi miért nem?Már nem divat a nyomatékszegény,pörgő motor.A Fiat is csinál 180 lovas 1.4-est,az Opel 1.6 OPC 192 lóval,a Renault is 1.2 turbo twingot,a Nissan is feltöltővel is kínálja a Micrát,pedig az nem is sportmodell.Érdekes.

Vélemény, hozzászólás?