GoPro közvetítést ad az új Jaguar F-Type

Finom módosításokkal kezdi az évet a Jaguar F-Type

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új kagylóüléseinek köszönhetően 8 kilóval könnyebb, géptetején GoPrót cipel, és különleges kiadásként érkezik a 400 lóerős V6-os F-Type.


Diszkrét változásokkal frissítik a Jaguar F-Type-ot. A külső szinte változatlan marad, az első lökhárító minimálisan változik, míg a fényszórókat full-LED-esre cserélik. A gyári fotókon furcsán hat a motorháztető közepére erősített GoPro. Pedig nem véletlenül van ott, a brit autógyár és a híres akciókamera gyártója összefogott, hogy egyedülálló tudással vértezzék fel a 2018-as modellévre készülő F-Type-ot. A sportautó-tulajok ugyanis a ReRun alkalmazást letöltve valós idejű GoPro felvételeket készíthetnek. Ehhez az kell, hogy okostelefonunkat a GoPro wifijére és a Jaguar új Touch Pro infotainment-rendszerére csatlakoztassuk, utóbbira USB kábellel van lehetőség. Így akár élőben közvetíthetjük, ahogy egy F-Type-pal pályázunk.
Hirdetés
A beltérben újdonság, hogy 8 kilóval könnyebb, fűthető-hűthető kagylóülések járnak a Sport és Performance modellekhez. Változás éri továbbá a brit sportautó erősebbik 3,0 literes V6 erőforrását is, ami 20 extra lóerőt kap, így már 400 lovasra cseperedik. Ezért a limitált széria az F-Type 400 Sport Launch Edition nevet kapta, ami kifejezetten a 2018-as modellév kiváltsága lesz. Hátsó- és összkerék-hajtással is kérhető, erejét egy 8 sebességes Quickshift váltón keresztül viszi át a talajra, mechanikusan részlegesen önzáró diffivel párosítva. Hagyományos társaitól sárga 400 Sport feliratok különböztetik majd meg. Eladásait 2017 elején kezdheti.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?