Gumicsere: tudtad, hogy online is foglalhatsz időpontot?

Fizetett hirdetés

Gumiszerviz-keresés egyszerűen, stresszmentesen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Itt a gumicsere szezonja, sokat segíthetünk magunkon, ha online kereséssel és időpontfoglalással kezdünk neki.

Kétségtelenül itt a tél, így a téli gumira váltás ideje is. Ahelyett, hogy a nyakunkba vesszük a várost, vagy a netet böngésszük és hívogatjuk a gumisokat, hogy melyik tud fogadni, sokkal egyszerűbb, ha online keresünk szervizt és foglalunk időpontot. A gumiszerviz-kereső nem csak ahhoz segítség, hogy várakozás nélkül foglalhassunk időpontot, használatával még arról is kaphatunk információt, hogy melyik gumisnál van szakszerűen tárolva autógumink, hol tudják megcsinálni a futóműállítást, vagy akár feltölteni a klímát, ami télen a páramentesítéshez ugyanolyan fontos, mint nyáron a hűtéshez.
Hirdetés
A gumiszerviz-keresővel egyszerűbb az életünk
Az autóiparban is nélkülözhetetlen az időpontfoglaló rendszer alkalmazása. Összeállításunkban szó lesz az online időpontfoglalás jelentőségéről a gumiszervizem.hu példáján keresztül és a mobilalkalmazás és a térképes kereső hatékonyságáról.
Hirdetés

Az autóipar és az azt támogató szakmák folyamatosan változnak, évek óta újra feltalálják magukat – nemcsak a gyártás, hanem az ügyfélszolgálat terén is. A digitalizációra való átállás új lehetőségeket teremtett az autókereskedések, a szerelők és a járművezető-oktatók számára. Ahhoz, hogy naprakészek maradjanak, az autóipar vállalatainak figyelniük kell a trendeket, és be kell fektetniük a digitális termékekbe. Egyértelmű, hogy csak annak van maradása a piacon, aki alkalmazkodik és befektet a jövőbe. Számos cég felismerte a digitális kapcsolattartási formát, és egyre inkább kínálnak digitális szolgáltatásokat, például online időpontfoglalást. Ez nemcsak lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy jobb ügyfélszolgálatot (pl.: gumiszerviz-kereső, futómű beállítás, klímatisztítás, olajcsere vagy a kátyúgarancia, mint egyedi szolgáltatás a gumiszervizem hálózatában) kínáljanak, hanem elősegíti a folyamatok hatékonyabbá és ezáltal jövedelmezőbbé tételét is. Ez minden autószolgáltatást kínáló szektorra igaz.
Hirdetés
Az autókat időnként át kell vizsgálni, olajat kell cserélni és sok más mellett említhető az időszakos műszaki vizsga kötelezettsége is. Ezekhez a rutinszerű műveletekhez mind kiváló az online időpontfoglalás. Ezen túlmenően sok ügyfél hasznosnak találja, ha megkapja a költségbecslést, és tudja, mennyi ideig tart a művelet, mielőtt lefoglalná az időpontot. A folyamat kényelmesebbé tétele az online foglalás következtében növeli az ügyfelek elégedettségét és a műhely hatékonyságát.
Ami a vevőnek komfort, az a szolgáltatónak piaci előny
Vevőként fontos, hogy naprakész, konkrét infókat kapjunk, minél gyorsabban, vagyis hol, mikor, mennyiért orvosolják problémánkat, legyen az gumicsere, vagy javítás. Szolgáltatóként pedig minél jobbak vagyunk ebben, annál több vevőt fogunk tudni megnyerni, pláne akkor, ha még elégedetten is távoznak. Gondoljunk bele, hogy mennyi ügyfelet veszíthetünk azzal, ha a cégünk weboldalán a telefonszám és számos egyéb elérhetőség feltüntetése mellett nincsenek megfelelő vevői visszajelzések, értékelések. Mi lehet a megoldás? Egy költséghatékonyságot magában foglaló, bonyolult kezelést nem igénylő, internetes időpontfoglaló platform létrehozása, vagy az ahhoz való csatlakozás. Európában már számos cég tisztában van azzal, hogy mennyivel jobb a vállalkozás üzemeltetése, ha automatizált online időpontfoglaló rendszert alkalmaznak. Erre a legjobb hazai példa az autóiparban a nemcsak gumiszerviz-kereső Point-S hálózat rendszere.
Az online időpontfoglalási rendszer előnyei az ügyfelek számára:
Hirdetés
  1. Csökkentett várakozási idő
  2. Nagyobb rugalmasság és nyugalom
  3. Jobb ügyfélélmény

Hirdetés
Az időpont-ütemezési rendszer előnyei a vállalkozások és a szolgáltatók számára:
  1. Az ügyfelek számának ellenőrzése a helyszínen
  2. A szolgáltatási igények összehangolása a személyzet szakértelmével
    Hirdetés

  3. Javított működési és személyzeti hatékonyság
  4. Kevesebb terhelés nehezedik a személyzetre

Hogyan segít a térképes gumiszerviz-kereső?
Beszélhetünk a My Point-S néven megtalálható gumiszervizem applikációról és magáról a weboldalról időpontfoglalás esetén. Nézzük először az utóbbit. A térképes kereső segítségével megtalálhatjuk a hozzánk legközelebbi autószerelő műhelyt. Ha mondjuk Gödön lakunk, akkor a Veresegyházon lévő Primo Szerviz Kft. ideális lehet számunkra, a rendszer kilistázza a szolgáltatásokat (pl.: gumiabroncs-csere, klímatöltés, futómű beállítása vagy defekt javítás). A „további információ”-ra kattintva megkapjuk a nyitvatartási időt, illetve, hogy milyen áron végzik el a gumink szerelését (méretre lebontva). Az „időpontfoglalás”-ra klikkelve választhatunk regisztráció és azonnali bejelentkezés között, mindkét esetben meg kell adnunk a részletes adatokat, majd ezt követően megkapjuk az elérhető időpontokat.
Hirdetés
Mire jó a gumiszervizem mobilalkalmazás?
Manapság a legtöbb online műveletet már nem is számítógépről, hanem a folyamatosan magunknál hordott okostelefonunkról végezzük, számos tevékenységet pedig a különböző alkalmazásokkal valósítunk meg. A koncertjegyvásárlás vagy ételrendelés mellett hasonlóan foglalhatunk időpontot vagy igénybe vehetjük a gumiszerviz-kereső appot. Erre tökéletes példa a Google Play Áruházból vagy Apple Store-ból teljesen ingyen elérhető MyPoint-S – minden tekintetben saját fejlesztésű – mobilalkalmazás. Sokszor tapasztaljuk azt, hogy abban az esetben, ha egy appot telepítünk, előtte megnézzük, hányan tették ugyanezt. A magyar CodeVision által kifejlesztett appot nagyon sokan használják és átlagosan 4,4 csillagos minősítést kapott, ez jónak mondható.
A telepítés után a logóval jelzett kezdőfelületet követően a „Belépek” és „Regisztrálok” füllel találkozunk. Mivel először járunk itt, célszerű utóbbit megnyitni, ha nem adnánk meg sok adatot, úgy alternatíva a „Facebookkal lépek be” gomb. Figyeljünk oda arra, hogy a közösségi médiának ne biztosítsunk hozzáférést a programhoz, illetve a tárolt adatokhoz. A sikeres regisztráció után egy megerősítő e-mail érkezik (ahol néhány mondatban tájékoztatnak, hogy miért fontos mindez), majd a rendszer jelzi, hogy a gumiszervizem.hu weboldallal megegyezően milyen szolgáltatásokra lehet időpontot foglalni. Ezek után az „Áttekintés” részhez jutunk, ahol foglalhatunk időpontot, megnézhetjük a regisztrált jármű adatait vagy újat adhatunk hozzá, illetve megkereshető a legközelebbi szakszerviz és annak szolgáltatásai. A gumiszerviz-kereső hatékony működéséhez ajánlatos engedélyezni a hely meghatározását („kizárólag az alkalmazás használata közben”).
Hirdetés
A gépjármű adatainál válasszuk ki, hogy személyautót, teherautót vagy motort kívánunk regisztrálni, a márkát és a modellt, továbbá kötelező megadni a jármű rendszámát. Ha mindezt elmentettük, akkor a későbbiekben a rendszer már azonosít minket, így automatikusan megjelennek az adatok. Ezután nincs más teendőnk, mint a hozzánk legközelebbi, vagy a számunkra szimpatikus szervizben lefoglalni a rendelkezésre álló időpontot. Összegzésként elmondható, hogy az online időpont-egyeztetés egyre fontosabb az autóipari szolgáltatók számára. A pandémia miatt ezek a funkciók országszerte elterjedtebbé váltak, és bebizonyították, hogy az ügyfelekkel és autóikkal kapcsolatos számos területen az online időpontfoglalás a kontaktuscsökkentésen túl növeli a termelékenységet és javítja a gépjárműtulajdonosok elégedettségét. Elmondhatjuk továbbá, hogy a magyar fejlesztésű gumiszerviz-keresőnek köszönhetően elkerülhető a felesleges sorban állás is, ami voltaképpen a vevők számára is többszörös spórolás.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?