Gyári infó: október 24-én debütál a nyolcas Golf

Wolfsburgban fog bemutatkozni a Volkswagen Golf VIII

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két hét múlva, október 24-én debütál Wolfsburgban a kompakt kategória alapítójának tartott Volkswagen Golf nyolcadik generációja. A gyár egyelőre skiccen mutatja az újdonságot.

Bár a Volkswagenekre, különös tekintettel talán a Golfokra visszafogott formai újítások jellemzők, a gyártó azt ígéri, minden eddiginél dinamikusabb formával érkezik az október 24-én, a gyártó wolfsburgi központjában debütáló VIII-as Golf. Ugyanakkor azt is állítják, hogy minden irányból elsőre felismerhetően Golf lesz a már gyártásban lévő újdonság, amiről bár lesifotókat már láttunk, a gyár még most is csak rajzon mutatja.
Hirdetés

Az új generáció tovább fokozott hatékonyságú motorokat, a digitalizáció és a konnektivitás új szintjét és online szolgáltatások sorát ígéri, ráadásul már decemberi piacra lépéssel. Mivel a márka nagy mestere az információk apró csepegtetésének, az október 24-i leleplezés előtt még alighanem érkeznek róla újabb morzsák, de ha mégsem, a debütáláskor minden részletével megismerhetjük.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?