Gyári képeken a ráncfelvarrott BMW M135i

A facelift plusz lóerőket is hozott a jelenleg legerősebb 1-es BMW-nél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány hete tette közzé a bajor gyártó a ráncfelvarrott 1-es BMW hivatalos fotóit. Ezúttal a csúcs 1-es BMW képei is megérkeztek.


Számos kémfotó látott már napvilágot a frissített BMW M135i-ről, most végre megérkeztek a hivatalos képek is. A képen látható modell "Valencia narancssárga" fényezést kapott. A legszembetűnőbb az első és hátsó M-es lökhárító, amely ebbe a modellbe alapáron jár, ugyanakkor bármelyik gyengébb változathoz is kérhetünk ilyen kinézetet. Az alsó két légbeömlő és a tükörborítás ezüst színű díszítőelemeket kapott, amely némi eleganciával ötvözi a sportos kinézetet.
Hirdetés
Az M135i modellnél a lényeg természetesen a motorháztető alatt rejlik. A korábban 320 lóerős turbós benzinest tovább erősítették a ráncfelvarrással. Teljesítménye 326 lóerőre nőtt, forgatónyomatéka 450 Nm. A vegyes fogyasztás 8,0 l/100 km. Összkerékhajtással és nyolcsebességes automata váltóval akár 4,7 másodperc alatt is megfuthatjuk a 0-100 km/h sprintet a ráncfelvarrással erősödött M135i-vel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 22:00
  Permalink

  Látod ennyire egyszerű vagy, hogy a leírt szöveg értelmezése is nehézségekbe ütközik.
  De hát ezért vagy te eszetelen, nem véletlenül. 😀

 • 2017.10.28. at 22:00
  Permalink

  Prémium márkák árképzésén csak a proletárok nyavalyognak. Akinek telik rá, az pont lesz…ja. Akinek meg nem, az megmagyarázza, hogy a romhalmaza miért jobb? Savanyú a szőlő? Nem kérek választ.

 • 2017.10.28. at 22:00
  Permalink

  Kinézetre semmi sportos nincs ebben az autóban, de szerintem az nem is baj.
  Annál nagyobb meglepetést lehet vele okozni.
  Jól érezték a németek, hogy az ez előtti ocsmány gnómot át kell fésülni, csak gondolom nehéz beismerni a blamázst. 🙂

Vélemény, hozzászólás?