Gyári tuninggal vadulhat tovább a Toyota C-HR

Toyota C-HR tuning - alapból sem unalmas, de a Toyota még izgalmasabbá teheti

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár az elmúlt évtizedek legizgalmasabb Toyotája a C-HR, de a tavaly megjelent crossoverhez máris itt a gyári tuning. Igaz, egyelőre csak Japán számára.


Alapból is sokkoló a Toyota C-HR dizájnja, legyen szó akár a hibridről, akár a turbós benzinesről. Egyik sem egy erőgép, hiszen az 1,2 literes turbós 116, a hibrid 122 lóerős rendszerteljesítményt ad. A japánban már gyári tuningverziókkal is elérhető crossover teljesítménye a morcosítás után is változatlan, a Toyota-csoporthoz tartozó TRD és Modellista összesen négy különféle csomagja ugyanis csakis az optikáról szól. Általuk még radikálisabb és izgalmasabb lesz a tesztünk alapján családi autónak is beváló modell.
A csomagok közül az első az Aggressive Style elnevezést kapta; LED-menetfénnyel szerelt sportosabb első lökhárító, magasabb küszöbbetét, valamint új hátsó diffúzor és spoiler jellemzi. Máshová helyezi a hangsúlyt, a lehető leginkább sportosnak mutatja a C-HR-t az Extreme Style összeállítás: fekete kerékdob és világos piros sárvédő, 16 colos keréktárcsák és természetesen az elmaradhatatlan lökhárító-módosítás jelzi az értő beavatkozást. A TRD azonban nem érte be ennyivel: ehhez a csomaghoz sportos hangulatú üléskárpitozás és feszesebb felfüggesztés is jár.
Hirdetés
A Modellista szintén két, markánsan eltérő pakkal lépett színre. Az Elegant Ice Style nevében hordozza a lényegét: sok-sok krómmal hajt a hűvös eleganciára, itt is újak a lökhárítók és a küszöbtoldat is. A Boost Impulse Style elnevezés a turbómotorok dinamizmusa előtt tiszteleg, továbbá robusztus, mélyre nyúló első lökhárítóval, valamint LED-es fényszórókkal és 19 colos keréktárcsákkal igyekszik hódítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.27. at 20:12
    Permalink

    úristen :D:D::D:D::D:D igy elcseszni valamit, nee. egyel nagyobb valami kovácsolt felni, meg 8 centi ültetés azt csókolom, minek kell még egy magas autóra még 5-10 centis műanyagtenger? max még az oldalsó,meg kerékjárati fekete műanyagokat fényezni azt kész, de nem muszáj igazán mert csak magasítaná az is a kocsit.
    egyébként úgy sárgába oldalról olyan mint az egyel előbbi megane RS.

Vélemény, hozzászólás?