Ha adsz egy kis pénzt, Lotust nyerhetsz!

Több ezer fontot gyűjtöttek a Goodwood Festivel of Speeden

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A fesztivál ideje alatt összegyűlt összeget a legendás autóversenyző, Jim Clark örökségét gondozó alapítvány kapta meg, és a jövőre elkészülő Jim Clark Múzeum költségvetésébe szánják.

Különleges kiállítással készült a Jim Clark Trust és a Lotus az idei Goodwood Festival of Speedre. Ennek apropója a Lotus színeiben két Forma-1-es világbajnoki címet, 25 győzelmet és 33 pole pozíciót szerző – nem mellesleg Indy500 győztes - Jim Clark tragikus halálának 50. évfordulója, valamint a Lotus 100.000-ik autójának, egy különleges „Jim Clark Special Edition” Lotus Evora GT410 Sport gyártása.
E különleges évforduló miatt várták és várják még mindig az adományokat a Jim Clark Trust munkatársai. Jövőre tervezik ugyanis megnyitni a legújabb Jim Clark Múzeumot a versenyző szülővárosában, Dunsban. Itt egyelőre egyetlen versenyautójának lenne hely, de a gyűjtemény bővítése már most tervbe van véve, így minden plusz forrás segíti a további építkezést.
Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Goodwood Festival of Speeden sikerrel jártak, összesen 53.000 fontot gyűjtöttek a nemes célra, de a gyűjtés egy igen érdekes verseny keretében még folytatódik egy ideig: a megadott linken[/url] már 20 font adományozása és egy kérdésre adott helyes válasz mellett az adományozóknak lehetőségük lesz megnyerni a már fentebb is említett Lotust… Azért ez így elég menő, nem?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?