Ha nem elég dögös az ötös: BMW Touring Hamann Tuning

Hamann BMW 5-ös Touring

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A motoron kívül a BMW 5-ös Touring minden porcikájához hozzányúlt a Hamann műhely. A sportosabb külső mellett az utastérben is tetten érhető a beavatkozás.


Az 5-ös limuzin (F10) után a kombi Touring (F11) modellt is kezelésbe vette a laupheimi Hamann Motorsport. A karosszéria módosítása kiterjed az első lökhárítóra - ez a gyári megjelenéshez képest nagyobb légbeömlőt és külön LED fényes nappali világítást jelent -, sportosabb vonalúak a küszöbök, hátulról pedig szolid diffúzorral villant a Touring, az ötödik ajtón légterelővel. A megjelenés szerves részét képezik a Hamann saját könnyűfém felnijei, amelyekből kétféle mintázat választható. Az ANODIZED Edition Race Design csak 21, az Anniversary Evo 20 és 21 colos méretben áll az ügyfelek rendelkezésére, többféle felülettel. A látványnak és a menettulajdonságoknak egyaránt jót tesz a műhely által beszerelt rugókészlet, amelynek során az autó alja 35 milliméterrel kerül közelebb a talajhoz. Minden változathoz rendelhető sport kipufogódob, komoly hatást keltő négy végződéssel a lökhárítóban, és az 550i Touring sport fémkatalizátorral is ellátható. Az utastér hangulatának javításához 10 darabos, szénszálas műanyagból készült dekorációs szettet ajánlanak a németek, alaphelyzetben titán szürke színben matt felülettel, de igény szerint megvalósíthatók az egyedi elképzelések. A bőr sportkormányra, az alumínium pedálokra és a velúrszőnyegekre Hamann embléma kerül, akárcsak az ülések fejtámlájára.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?