Hétfőtől az egész országban ingyenes a parkolás

A koronavírus elhozta a rendszámtól független ingyenes parkolást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ami eddig a legtöbb városban a zöld rendszámosok kiváltsága volt, az mostantól - a koronavírus miatt - mindenki számára adott lesz: hétfőtől ingyenes a parkolás az egész ország területén.

A mai nap sem maradt fontos koronavírus bejelentés nélkül, Orbán Viktor ma jelentette be, hogy már holnaptól ingyenes a közterületi parkolás, az ország egész területén.
Hirdetés
"A koronavírus-járvány elleni védekezés egyik legfontosabb eszköze az emberek közötti biztonságos távolság fenntartása. Mivel zsúfolt tömegközlekedési járatokon ez nem vagy csak korlátozottan lehetséges, fontos, hogy aki tudja, használhassa a saját autóját" - fogalmazott a kormányfő. "Emiatt indokolt a közterületi parkolási díjak megszüntetése" - tette hozzá. Orbán Viktor tájékoztatása szerint a kormány vasárnap a helyzet megoldása érdekében rendeletet alkotott, amely a Magyar Közlönyben még a nap folyamán megjelenik. Ennek értelmében hétfőtől díjmentes lesz a közterületi parkolás Magyarországon.
Forrás: MTI
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?