Hirdetés

Hibrid hajtást kaphat a megújult Ford Transit

Nem csak a busz, a megújult teherautó is megérkezett a Transit Custom kínálatába

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kisbusz után itt a dobozos teherautó is a megújult Ford Transit Custom kínálatából. Az új ábrázat mellé még az is kiderült, hogy hamarosan hibrid hajtással is elérhető lesz.

Az új arc a Tourneóhoz képest a fekete hűtőrácsában más, az új LED-es nappali fénnyel szerelt fényszórók ugyanazok

Alig egy hete mutatkozott be a Ford Tourneo Custom frissített változata, most annak dobozos teherautó kivitelét is megismerhetjük. Ábrázata ugyanaz, az új lámpákkal és az új, ebben az esetben fekete hűtőráccsal szintén mutatós. Továbbra is kétféle tengelytávval és kétféle magassággal érhető el, valamint üvegezett, teljesen zárt és duplakabinos, félig zárt kivitelben érhető el. Terhelhetősége is változatlan, 1450 kg a legnehezebb megengedett rakomány. Motorkínálata is változatlan, 105, 130 és 170 lóerős dízelek közül választhatunk, már akár hatfokozatú automata váltóval is, valamint a Ford azt ígéri egy konnektorról tölthető hibrid kivitelt is bemutatnak hamarosan.

Kétféle magasságban és tengelytávban, háromféle kabinelrendezésben és háromféle dízelmotorral érhető el

Hirdetés

Újak az ajtókárpitok és a műszerfal, előbbi praktikusabb, utóbbi szebb, továbbá modernebb multimédiás rendszerrel és akár automata váltóval szerelt

Többen keresték az összkerékhajtás lehetőségét a Transit Custom kínálatában, ám ez továbbra sem érhető el. Van viszont új Sync 3-as multimédiás fejegység, ami a korábbinál jóval logikusabb, érthetőbb és egyszerűbb kezelésű, ám továbbra sem tud magyarul. Az már a fotókon is látszik, hogy a szegmens, de talán az összes autó közül a leghasználhatóbb mobiltelefon tartót lehagyták az új műszerfalról, cserébe van egy újféle dokkoló állomás, de csak a nagy központi kijelzőt mellőző alacsonyabb felszereltségnél. Újak az ajtókárpitok is, a korábbinál valamivel praktikusabb és jobban pakolható rekeszekkel, de a teljes fülke kisebb-, nagyobb fakkjai 25 litert tesznek ki.

Állítólag konnektoros hibrid hajtás is érkezik hozzá, a Ford szerint hamarosan

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?