Hosszított 3-as BMW debütál Pekingben

Minden részlet a hosszú tengelytávú 3-as BMW-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Háromféle motorral kerül piacra a hosszított hármas BMW, tengelytávja és hossza 110 mm-rel múlja felül az alapváltozatot.Korábban már hírül adtuk, hogy a BMW nyújtott tengelytávú 3-ast dob piacra Kínában, és most részletek is kiderültek a Pekingi Autószalonon leleplezésre kerülő sofőrös verzióról.
A 3-as LWB 2920 mm-es tengelytávja 110 mm-rel múlja felül az alap négyajtósét, így teljes hossza is ugyanennyivel nagyobb, 4624 mm helyett 4734 mm. Kívülről a hosszabb hátsó ajtók, és a C-oszlopnál kialakított króm ablakkeret árulják el, és ellentétben az előzetes, csak 335 Li változatról szóló értesülésekkel, kiderült, hogy háromféle motorral is piacra kerül a nyújtott verzió.
320 Li néven érkezik a 184 lóerős négyhengeres turbómotorral hajtott alapmodell, 245 lóval ugyanennek a motornak az erősebb kivitele 328 Li néven, míg a csúcsmodellbe 306 lóerővel kerül a háromliteres sorhatos turbómotor.
Hirdetés

Mindhárom modellt a ZF nyolcfokozatú automatájával szerelik fel, a típust a szintén csak a kínai piacon kapható 5 LWB-t előállító Shenyang gyárban fogják összeszerelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?