Húsvéti tojások a Rolls-Royce speciális kollekciójában

Pasztellszínekkel készült a Rolls-Royce a Pebble Beach-re

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamar bezárt a bazár: a Pebble Beachre készült 13 különleges modellt csak a Monterey Car Week-en résztvevők vásárolhatták meg.

Nemrég lebbent fel a fátyol a Rolls-Royce „Pebble Beach 2019” kollekciójáról, amivel a gyártó a Monterey Car Week-en résztvevő közönséget igyekezett lenyűgözni. Annál is inkább, mert az itt bemutatott 13 modellt csak a rendezvény közönsége vásárolhatta meg.
A 13 modell közül a legnagyobb érdeklődést talán a három példányból álló „Pasztell Kollekció” kapta, amik színeikben főként a húsvéti tojásokra emlékeztethetik a gyanútlan szemlélőt. Bár az ünnepi kötődést némileg cáfolta a márka, állításuk szerint a Monterey-félsziget vadvirágai adták az ihletet ehhez a kollekcióhoz.
Hirdetés

A trió első modellje egyébként a sportos Ghost Black Badge, ami bár bizonyos szemszögből nézve, a körülmények megfelelő együttállásának köszönhetően fehérnek tűnik, mégis világoszöld az igazi árnyalata. Az autóban fekete bőrülések találhatóak, míg a műszerfalon Serenety Green árnyalatban láthatóak az elemek.
A trió második tagja a Dawn Black Badge, ami szolid korall-árnyalatban pompázik. Bár ez a szín nem mindenki számára lehet vonzó, azt nem mondhatjuk, hogy nem fektettek sok munkát a fényezésre: erről az árnyalatról ugyanis hét rétegnyi festék és több mint 9 órányi kézi fényezés gondoskodott. A belső rész dizájnjában egyébként az Arctic White (fehér) és Sunset (naplemente) árnyalat a domináns.
A csoport harmadik tagja a Wraith Black Badge, ami némileg sportosabb külsővel és Semaphore Yellow festéssel hódít. Igaz, a belső térben már inkább a szürke és a citromsárga árnyalatok dominálnak, ami elég érdekes illetve merész kombináció.
De minden eltérő vonásuk ellenére, valami közös mégiscsak akad a három pasztell-modellben: mindhárom autó küszöbborításán a „Pebble Beach 2019 – Special Comission” felirat olvasható, emlékeztetve a vevőket az autó különleges származására.
A kollekcióban a húsvéti tojásokon kívül helyet kapott még többek között egy fekete gyémánt és aranyazott díszítésben tündöklő Phantom, ahogy négy különleges kiadású Cullinan crossover is. Ezek esetében már inkább a hideg, jeges hatású külső biztosítja a Rolls-Royce-ra jellemző eleganciát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?