Idő előtt szivárgott ki az új Renault Clio fotója

Első kép a következő Renault Clióról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Renault írországi weboldalán tűnt fel rövid időre a következő Clio fotója, de arra pont elég volt, hogy lemásolják, és felkerüljön az internetre.


A Renault korábbi bejelentése alapján mára lehetett számítani a negyedik generációs, hivatalosan a Párizsi Autószalonon bemutatkozó Clio első leplezetlen fotójára, és meg is érkezett, csak nem pont abban a formában, ahogy eredetileg képzelték. A négyes Clio képe rövid időre ugyanis publikussá vált a Renault ír képviseletének weboldalán, innen pedig már nem volt visszaút, a fotó megindult az információs szupersztrádán vezető világ körüli útján.
Hirdetés
Meglehetősen nagy lámpatestek határozzák meg orr-részét, az ablakok vonalát krómkeretek veszik körül, amikből a küszöbökre is jutott, míg a hátsó ajtók C-oszlopba rejtett kilinccsel készülnek, így az ötajtós is viszonylag dinamikus, letisztult profilt mutat. Az utastérbe a korábbiaknál felsőbb kategóriájú, minőségibb anyagokat ígér a Renault, pár órán belül várhatóan a hivatalos bejelentés és a gyári fotók is megérkeznek a modellről, így akkor részletesebben is kitárgyaljuk az újdonság adottságait.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?