Így zúzza le a gyári csóka a Cadillacet

Közúti autóztatáson törték meg a Cadillacet, gyári sofőr vezetett

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csúnya sztorik születnek erős autók tesztvezetéséről, van, hogy oszlopon vagy árokban kötnek ki, és nem mindig az ügyfél a hibás. A Cadillac saját sofőrje törte az autót, hátul utasokkal.


Erős autók tesztvezetésénél elég nagy a kockázat, főleg, ha a delikvens még nem vezetett igazán erős kocsit. A rommá tört Ferrarik, Lamborghinik után ez egy érdekesebb történet, ugyanis a felelőtlen sofőr jelen esetben a Cadillac saját pilótája. A sztori még 2015-ös, de valamiért csak most került nyilvánosságra a videó, amiben a Concours d’Elegance alkalmával autóztatják a látogatókat az akkor frissen bemutatott Cadillac CTS-V-vel.
Hirdetés
Hogy biztosak legyenek a dologban, tesztvezetés nem volt, csak autóztatás, 640 lóerő azért mégiscsak elég sok tud lenni avatatlan kezek között. Ahogy a videóban is látszik, még a gyári versenyzőnek is meggyűlt vele a baja, pontosabban inkább teljesen elvette az eszét a V8-as üvöltése és nyomatéka. Annyira, hogy még az éles kanyar előtt sem vette el a gázt, pedig a sebességmérő már 83 mérföld/órát mutatott, tehát durván 130 fölött tervezte bevenni. Már csak annak tekintetében sem jó ötlet, hogy az amcsi vasak nem éppen tapadásukról és kanyartempójukról híresek, de tulajdonképpen ekkora tempóval lényegében bármi kicsúszott volna. A Cadillac oldala bánta, valamint a szembejövő buszon is keletkezett sérülés. Ennél csúnyábban is végződhetett volna.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?