Ijesztően szétvarrt arcú emberekkel sokkol a smart

Ironikus reklám vezeti be a ráncfelvarrott smartot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A berlini BBDO reklámstúdió szakemberei nagyon nem viccelnek, amikor viccelnek: értjük a csavart, de őszintén hahotázni nem fogunk rajta.

Kegyetlen humorú szpottal hirdeti a fortwo legújabb ráncfelvarrását a smart, megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk. A 30 másodperces és 1 perces verziókra vágott kisfilmeken olyan embereket mutatnak be, akik korábban többször is igénybe vették plasztikai sebészeik szikéit és szilikon implantátumait. Bár céljuk ezzel megjelenésük frissességének megőrzése volt, a sorozatos műtétek után sokkal inkább tűnnek valamilyen újfajta vírussal fertőzött egyedekről szóló horrorfilm főszereplőinek, mint fiatalos férfiaknak és asszonyoknak: iszonyú bizarr a látvány. Hogy reklámként jót tesz-e ez a kisautó népszerűségének, az legalábbis véleményes, de ha a cél csak a figyelem felkeltése volt, akkor biztosan jó munkát végzett a stúdió, mert ez az a film, ami egy megtekintéssel is beég az ember agyába, de egyáltalán nem biztos, hogy lesz kedve másodszor is megnyomni a play-gombot a videólejátszón. Az elkövető a BBDO Proximity berlini részlege volt.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?