Ilyen a következő i? Újabb ötletelés a BMW i5-ről

A BMW X5 elektromos klónja lehet az i5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Néhány újabb részlet tudható a BMW még mindig sokára megjelenő i5 SUV típusáról. A hírek szerint az i3 stratégiáját követi az i5-tel is a BMW.

Nemrégiben szivárgott ki némi információ a Mercedes-Benz saját elektromos almárkájáról, a BMW pedig már a harmadik ilyen típus bemutatása előtt áll. Igaz, a Mercedes mindjárt egy SUV típussal nyit, a BMW-nél pedig az i-család harmadik tagja lehet SUV. Méghozzá nem is akármilyen, hiszen a bajor márka i termékeinek felelőse szerint az i5 a család első számú autója lehet. Ehhez 321 kilométeres hatótávolságot tart elegendőnek a BMW, az i5 ugyanis állítólag ennyit tud. Legalábbis csupán villanymotorral hajtva, ám ahogy az i3 esetében, úgy az i5 extralistája is tartalmaz majd hatótávnövelő plusz erőforrást. A képen azonban nem véletlenül szerepel továbbra is csupán számítógépes grafika, az i5 megjelenése ugyanis még mindig években mérhető.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?