Ilyen menő szobai versenypályákat sem kaptunk karácsonyra

Még valamiről elfeledkezett a Jézuska

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az amerikai Slot Mods gyártja a legélethűbb sínes versenypálya-maketteket, a lehetőségek száma végtelen.

A korábban autókiállításokon standokat építő David Beattie alapította a Slot Mods USA nevű céget, és ezzel sikerült megvalósítania azt, amit csak keveseknek: hobbijából csinált többmilliós forgalmú üzleti vállalkozást.
Cége sínes szobai versenypályák és autók gyártásával foglalkozik, de nem akármilyen kivitelben: valós helyszíneket és gépeket reprodukálnak a lehető legélethűbb formában. Játékaikat, ha egyáltalán lehet őket annak nevezni, meglehetősen borsos áron, 15-75 ezer dollár (3,6-18 millió forint) között lehet megvásárolni, így zömében cégek a kuncsaftok, de azért néha akadnak magáncélú megrendelők is.
Hirdetés

Jim Farley, a Ford elnökhelyettese például a nevezetes Laguna Seca versenypályát rendelte magának, a végeredmény az alábbi videón látható.
Mi is szívesen elbohóckodnánk pár órát ezekkel az eszközökkel, még annak ellenére is, hogy a kötöttpályás versenyzés azért sokkal kevésbé szórakoztató, mint a távirányítás, de még Jay Leno is élvezi.


Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 06:02
    Permalink

    Hát, a Laguna Seca nem igazán hasonlít az igazira. Ha nem tudom előre, sosem ismerem fel. Talán a dugóhúzó hasonlít valamennyire. Amúgy hangulatos lehet ezen játszani.

Vélemény, hozzászólás?