Ilyen Porschét vett volna magának a viszkis

Fogyassza felelősséggel: bárszekrény a Porsche Designtól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kacsalábon forgó, önműködő bárszekrény a Porsche Design és a Johnnie Walker együttműködésének végeredménye.

[kepallobal=427857]A Ewingok hagyományosan Merciket hajtottak, de Jockey tutira felszerelné Southforkot egy ilyen toronnyal[/kepallobal]
A whisky-t és az autókat nem nagyon illik egy lapon emlegetni, de néha tehetünk kivételt. Ilyen a mostani eset is, mivel a Porsche Design és a Johnnie Walker exkluzív viszkis szettel állt elő: a csomag nem börtönből való szökéshez tartalmaz tárgyakat, viszont roppant stílusossá teszi az italgyártó legnemesebb nedűjének kortyolgatását. A hivatalosan Johnnie Walker Blue Label Collection by Porsche Design Studio névre hallgató szett három darabból áll. Első a szál-csiszolt titánból faragott "The Chiller", mely egy üveg négyzet alakú Blue Label tárolására szolgál, teteje pedig jégkockatartóként funkcionál.
Következő a nagyobb kiterjedésű "The Cube", mely az üveg ital és a tetején található jégkockatartó mellett négy míves poharat és rozsdamentes acél jégkockacsipeszt is tartalmaz.
A három darabos szett királya azonban egyértelműen a több mint 180 cm magasságú "Private Bar": a titánból, üvegből és bőrből álló torony beépített szenzorok és motorok segítségével önműködően forog és nyílik. A négy kristálypohár, a jégkockák és a hűtött víztartály mellett három üveg Johnnie Walker Blue Labelt foglal magába.
Természetesen ezeknél a termékeknél is keményen meg kell fizetni az osztrák dizájncég formatervező-munkatársait és az emblémákat: a Chiller ára 375 dollár, a Cube ennek kétszerese, 770 dollár, és ez a két tétel világszerte pár exkluzív üzletben meg is vásárolható.
A Private Bart azonban csak rendelésre készítik, és az biztos, hogy sima kocsmákban nem nagyon fogunk belefutni: az alapvetően egy hűtővel és egy vízcsappal kiváltható embernagyságú vendégdöbbentő eszközért nem kevesebb, mint 150 000 dollárt számol fel a Porsche Design. Ennyiből pedig akár három Caymant, vagy két új 911-est is ki lehet hozni, amik azért dicsőbb, hasznosabb és izgalmasabb viselői a Porsche emblémának.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?