Ilyet még nem láttál: ezt a roncsot mérte be a traffipax

Levágott tetővel, ajtók nélkül hajtott gyorsan ez a Citroen Saxo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Újszerű állapotában sem egy életbiztosítás egy Citroen Saxóval gyorsan hajtani, ám egy szlovák fiatal minden téren a végletekig tolta a lehetetlent: levágott tetővel, ajtók, rendszám és jogosítvány nélkül száguldott el a trafi előtt.

A szlovák rendőrök elfogták a világ talán legbátrabb gyorshajtóját. Csak egy hétköznapi műszakként indult az október 5. a szomszédos egyenruhásoknak: Besztercebánya területi közlekedésfelügyeletének rendőrei Losoncon trafiztak. Nem is kellett sokat várni, hogy egy személyautó a lakott területen belül megengedett legnagyobb sebesség, 50 km/h helyett 77 km/órával suhanjon.
Hirdetés
Az igazi meglepetés azonban akkor érte a rendőröket, amikor megállították a járművet. Az eredetileg kabriónak hitt autó ugyanis egy darabjaira bontott Citroen Saxo volt, amelynek szinte minden lecsavarozható karosszériaeleme hiányzott, a tetejét pedig levágták róla. Valószínűleg mondani sem kell, hogy a Saxón nem volt rendszám, a járművet vezető 25 éves férfi pedig nem rendelkezett jogosítvánnyal. Egy biztos, senkinek sem ajánljuk, hogy kövesse a szlovák fiatal példáját.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?