Íme a Halálos Iramban 8 furcsa autói

Hot Wheels kisautók, valódi méretben. Ide tart a Halálos Iramban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem! Ez nem a jó irány! A Need for Speed készítői megértették, a Halálos Iramban sorozat alkotói nem. Továbbra sem a tuning vonal a domináns.


Már jó ideje nem a tuning autókról szól a Halálos Iramban sorozat, pedig pont azért szerettük meg annak idején. Az illegális utcai versenyzésből kinőtt főszereplők, a legegzotikusabb helyeken, fizikát és logikát meghazudtoló jeleneteken mentek át és az autók szerepét tankok és fegyverek vették át. Autós sorozatból, gyerekes akciófilmek lettek, a nézettség pedig marad, mert a gyerekek imádják a szuperhősöket. Mi még az autókat imádtuk. A hetedik részben már tényleg nem sok autót láthattunk, a filmet a gyönyörű - férfiakat sírásra késztető - befejezés mentette meg.
Na de itt a nyolcadik rész hála Istennek, ami most épp Izland jeges vidékeire látogat. A rendező csapat igen aktív a közösségi médiákban, majdnem az egész forgatást megmutatják nekünk. Így kerülhetett ki kép az új rész furcsa készítményeiről is, amiket nehéz autónak nevezni. Na jó, Roman kapott egy gyári narancssárga Lamborghini Murciélago-t. Wow. Dominic Toretto továbbra sem szabadul a Dodge Chargertől. A legutóbbi részben off-road body kittet kapott, most állítólag jégralis beütése lesz. Lassan Mad Max kinézetű. A lövésnyomok alapján komolyabb akciókban is része lesz.
Hirdetés

Letty egy Local Motors Rally Fighter-t kap, amit a tereprali világában is nagy szeretettel használnak és aminek tényleg keresni valója lehet a jeges világban. Hogy Roman mit fog kezdeni a Murciélago-val, az rejtély. A többiek tankot kapnak, Ludacris szó szerint, Dwayne Johnson pedig egy furcsa, jégtörő-szerű valamivel ellátott Dodge Ram-ot. Hol maradnak a régi szép idők, amikor Nissan Skyline, Nissan Silvia, Mazda RX-7 és Toyota Supra volt a főszereplő. Na jó, nincs minden veszve. Néhány képen szélesített Subaru Impreza WRX STI is feltűnt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.28. at 04:02
    Permalink

    Nem a tuning-vonal a domináns, de megint óriási kasszasiker lesz, az biztos. Az összes eddigi rész remek volt, ez is az lesz. Nagyon várom már. Az eddigi beharangozók alapján akkor Kubában és Izlandon lesznek a fő helyszínek? Micsoda párosítás:)

    Azon meg ne csodálkozzunk már, hogy Dom és a Charger összeforrtak. Az az autó olyan, mint Vin Diesel 4 keréken, a karakteréhez 100%-osan illő kocsi. The Rock is mindig óriási batárokkal autózik, mint pl. az 5. részben a Gurkhával. Szuperek a japán gépek, de alájuk ne tegyenek már ázsiai autókat:)

    És ahogy látom, szép kis armadára lesz szükség ahhoz, hogy elkapják a főgonoszt alakító Charlize Theront. “Dangerous woman”:)))

Vélemény, hozzászólás?