Íme az első fotó az új GLC-ről, hamarosan bemutatják!

Mutatjuk, mit tudunk a június elsején bemutatkozó Mercedes SUV-ról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mercedes-Benz alig több, mint egy hét múlva mutatja be az új GLC-t, ennek ellenére már így is rengeteg infót elárultak róla. Jöjjön tehát minden, amit a GLC következő generációjáról már megtudtunk, illetve az is, hogy miként fogják bemutatni!

A Mercedes-Benz 2022. június 1-én, 17 órakor mutatja be az új GLC-t, amelyre a gyártó a valaha készült legdinamikusabb és legsikeresebb Mercedes-Benz SUV-ként hivatkozik. Az új generációval az elődök hagyományait tervezik tovább vinni, ám a kiváló közúti és terepképességek, a teljesen digitális műszerfal, valamint a gazdag alapfelszereltség mellett imáron kizárólag valamilyen szinten villanyosított hajtáslánccal kerül majd forgalomba. Alapáras lesz továbbá a 4Matic összkerékhajtás, amelyhez kimondottan terepre szabott hajtásmód is választható lesz. Az új GLC esetében a Mercedes-Benz a sportos külső megjelenés mellé luxusban bővelkedő belső teret is ígér, kimagasló variálhatósággal. A gyártó azt is elárulta már, hogy a konnektoros hibrid modellek akár több mint 100 kilométeres hatótávval rendelkeznek majd.
Hirdetés
A digitális világpremier állítólag egy teljesen új filmkoncepción alapul, amely betekintést ad a digitális termékbemutatók kulisszái mögé. A néző a forgatási előkészületek megfigyelőjeként ismerkedhet meg az új GLC legfontosabb tulajdonságaival, mindezt egy szenvedélyes, de kissé összezavarodott rendező, egy túlbuzgó csapat és egy okos Formula 1-es pilóta jóvoltából. A világpremiert ráadásul nem csak a média, hanem a nagyközönség is élőben követheti a Mercedes-Benz különböző csatornáin, beleértve a YouTube-ot is, az eredeti angol mellett hatféle további nyelven elérhető feliratozással.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?