Ismét röpködtek a százezres bírságok az M7-es autópályán

Lehet csámcsogni és okulni is: videón azok, akik nem vették komolyan a fokozott rendőri ellenőrzést

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Előre szólt a rendőrség, hogy a múlt heti hosszú hétvégén is fokozott - jelöletlen autós - jelenléttel fogják kiszűrni az autópályákon szabálytalankodókat, mégis voltak, akik házhoz mentek a pofonért.

Csöppet sem volt titok, hogy a rendőrség - végre - fokozottan rászáll az autópályák szabálytalankodóira, kiemelten a leállósávokban autózókra, ám mégis akadtak bőven, akik úgy gondolták, "ők okosabbak". Egy részüket láthatjuk most a rendőrség legújabb, immár 17. Pofátlan(TAN)ítás videójában. Be kel valljam, a megszokottaknál kicsit unalmasabb, de a szabvány leállósáv-használatokat azért néhány besorolós, kisorolós záróvonal átlépés is tarkítja, hogy aztán végül mégiscsak megkoronázzák egy leállósáv-használattal, aminek a büntetési tétele egységesen 100 ezer forint. Mint azt az ORFK OBB közreadta: közel hétmillió forint és több mint 400 előéleti pont – hosszú hétvége közlekedésrendészeti akciójának mérlege.

Okuljon mindenki a videóból, ha dugó van, el kell fogadni, hogy hosszabb lesz a menetidő, egy hosszú hétvégén ez nem szabadna meglepetést okozzon!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2020.08.26. at 08:58
    Permalink

    Mikor félreállítják a Ford Focus-t az Insignia kombi is vajon miért áll félre? 😀
    Levillogás után autósok között cikázó túramotorosnak ,aki alig akart megállni,helyben levettem volna a rendszámát,aztán oldja meg utána.
    A hétvégén amúgy M3 és M7 teljes hosszának kb 80%át végig autóztam oda és vissza,de nem láttam kirívó esetet,bár dugó is csak egyszer érintett óriási szerencsére (aug20 M3 Hatvan előtt) és abban sem láttam “rendetlenkedő” autóst 🙂

Vélemény, hozzászólás?