Itt a világ egyik legjobb autósmozija. Tényleg

Autós eposz Nápolyból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kilenc perc a mai világban rengeteg. Mégis a következőt javasolnánk: videó elindít, teljes képernyő, hangerő fel, hátradőlés, sírva vigadás.

Jó sok klasszik (és profi) autósmozi van, és még több nem annyira sikerült, mondhatni szánalmas. Tele olyan jelenetekkel, amelyek láttán-hallatán az akármennyire is tájékozott néző fogja a fejét, a rendezőét, a felelősét meg finoman rugdosná, hogy soha többet ne merje például gyorsuló versenyautó hangját kevertetni a 42,5 lóerős kiskocsiban pöfögés alá, na mindegy.Gondoljunk inkább egy adrenalinbomba üldözéses jelenetre, állítsunk fel magunkban egy Top3-at, majd szánjunk 9 percet az alábbi videóra, s a nápolyi kis Fiat-sofőr nápolyi kalandja garantáltan ott lesz a dobogón.
Hirdetés
Igaz, se tempó, se vér, se lövöldözés, se ismert sztár, se profizmus nincs benne. Csak az élet. És nagyon olasz. Van bevezetés, konfliktus, akció, vallás, megoldás, ünnep, sírás és nevetés. Szenzációs. Kész opera. Egy eposz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?